dijous, 4 de setembre de 2014

SHORTBREAD

Aquest mes, degusta una de les  “delicatesen” escoceses favorites, el shortbread. Prova a crear tu mateix aquesta exquisida galeta, preparada a partir de mantega, sucre i farina. Segueix la recepta que et presentem a continuació i deixa't temptar per aquest mes de delícies escoceses.




Gaudeix d'aquesta senzilla recepta, una deliciosa i autèntica galeta escocesa!
Ingredients:
225g de farina
100g de “maicena” o farina de blat de moro
225g de mantega
100g de sucre glas
Recepta:
1. Escalfar el forn a 175ºC
2. Barrejar la mantega i el sucre glas.
3. Afegir la farina i la maicena o farina de blat de moro tamisada i barrejar amb una cullera de fusta.
4. Pastar suaument amb les mans fins que la superfície s'afini.
5. Dividir en 2 porcions en forma de cercle de 15 cm, pessigar les vores amb els dits, tallar en 10 triangles i punxar diverses vegades la superfície amb una forquilla per decorar-ho.
6. Col·locar en una safata amb paper de forn o untar amb mantega, durant 45 minuts fins a daurar-se.
7. Si ho desitges, pots afegir una mica de sucre glas o extrafino per damunt, una vegada estigui fred.

--

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada