dimecres, 3 de setembre del 2014

LLIÇÓ D'HISTÒRIA: HEROIS I BATALLES, ANTIGUITATS I CASTELLS

Westerham - Canterbury - Tenterden - Hastings/Battle

Tot just al voltant de Londres, hi ha el bonic poble de Westerham, Kent, amb un acollidor pub que porta el nom d'un líder militar, el General Wolfe, i que té conexxió amb un dels grans herois de Gran Bretanya, Winston Churchill. A prop hi ha Chartwell, l'antiga casa de Curchill que ara pertanya al National Trust. Es commemora els dos homes amb estàtues a la gespa comuncal del poble.

Més al sud trobareu el Hever Castle, llar d'infantesa d'Anna Bolena, amb un impressionant jardi italià carregat d'estàtues; i Penshurst Place, una obra mestra medioeval amb onze acres de jardi isabelí emmurallat que es conserva igual que quan el van construir.

 
Ara toca fer el pelegrinatge cap a Canterbury. Però primer desvieu-vos tot just passat Maidstone i ature-vos per veure el Leeds Castle envoltat del seu fossat. Un cop arribeu a Canterbury, a més de la seva famosa catedral, trobareu ruïnes romanes i dels primers cristians, un castell normand i un grup tronat d'edificis d'estil Tudor. A la catedral de Canterbury - bressol de l'Església Anglicana - podeu veure-hi l'Altar del punt d'espasa, on van fer mártir a Thomas Becket amb les espases de quatre cavallers.
 
 

Continueu cap al sud i l'oest a través de les fronteres de Kent i Sussex, feu un descans a Tenterden per tafanejar a les nombroses botigues d'antiguitats de la vila o fer una copeta a la vinya i vinatería. Just a l'est hi trobareu dues joies de jardinería: Sissinghrust Castle Garden, amb uns compartiments dissenyats per Vita Sackville-West és considerat un dels jardins més famosos del món, i el Scotney Castle Garden, situat entre les ruïnes d'un Castell amb fossat, amb precioses vistes, parc i passeigs dins el bosc.
 
 
Seguiu conduint en dirección sud fins arribar a Battle, una vila que porta aquest nom en honor a la Batalla en la que Guillem el Conqueridor va derrotar el Rei Harold anglosaxó. Fiqueu-vos al camp que va canviar el curs de la historia británica, i aleshores visiteu l'Abadia de Batlle, construïda a l'indret on es diu que va caure el Rei Harold.
 
 



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada