dijous, 29 de novembre del 2012

Terra dels set colors, a les Illes Maurici


A les Illes Maurici, al sud de l'oceà Índic, podem observar una altra de les nombroses rareses que té la naturalesa. Prop del poble de Chamarel es troba una zona de dunes caracteritzada per una cridanera barreja de set colors. És l'anomenada "Terra dels set colors".

Per explicar aquest fenomen d'origen volcànic, es diu que la combinació de la humitat amb els diferents factors climàtics fa que els materials adoptin diferents colors. Han estat molts els científics que s'han desplaçat a les Illes Maurici per estudiar el perquè dels "set colors", però avui en dia no existeix una tesi 100% fiable.
Fa uns anys aquesta zona era lliure, on els habitants i visitants podien recollir terra per al seu ús personal. Però va arribar un moment en què s'estava excedint la situació, de manera que el Govern va decidir prohibir aquesta pràctica i cercar la zona.
 

Si t'animes a fer turisme per aquest lloc de Chamarel no oblidis visitar les Cascades de Chamarel i el bosc que envolta la "Terra dels set colors", on es troben les enormes tortugues de les Seychelles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada