dimecres, 6 de juliol del 2011

La nostra relació amb Sardenya

Com rebem moltes consultes preguntant-nos els llocs més interessants per visitar a Sardenya, intentarem donar-vos referències de aquesta meravellosa illa. Però abans volem que conegueu la història perqué a dia d'avui som un referent en l'especialització d'aquesta destinació.

Tot va començar en 1978 quan Salvador Escamilla estant en Radioscope va tenir coneixement que a la ciutat de l'Alguer  es parlava el català i que l'any 1960 s'havia organitzat un creuer per establir llaços entre Catalunya i l'Alguer (en aquest molt famós viatge se li va fer lliurament a la ciutat de l'Alguer de la Verge de Montserrat), va contactar amb la mateixa agència de viatges i es va programar un nou viatge per tal de reactivar les relacions. En aquella època el nostre company Jordi Palau treballava en aquesta agència i va participar de l'organització del viatge que va ser tot un exit, partint de Barcelona tres avions cap a l'Alguer. A partir d'aquest moment es van començar a organitzar viatges regularment,  sent un clàssic el de Setmana Santa.

Per aquella època els viatges eran totalment reivindicatius, ja que s'organitzaven col.loquis, actuacions musicals amb destacats cantants catalans i algueresos, sopars de germanor i homenatges a personalitats de la cultura.

Motivats per l'èxit es va crear un departament format per alguns de nosaltres que organitzava viatges culturals amb una òptica cultural catalana a altres destinacions com Escòcia, Pais de Gal.les. Lamentablement la nostra empresa va ser absorbida i la central va passar a Madrid i això va motivar una sèrie de problemas i vam decidir abandonar l'empresa.

Fa 16 any alguns d'aquells companys vam crear Meridià Viatges i com era lògic el primer que vam fer va ser tornar a omplir el buit dels viatges a l'Alguer i promocionar l'illa de Sardenya i motivats pels comentaris dels nostres clients varem crear Club Català de Viatges.

Al any 2005 l'Ajuntament de l'Alguer ens va lliurar una placa commemorativa com a reconeixament a la tasca desenvolupada durant tots aquest any.


L'any passat vam organitzar el viatge especial commemoratiu dels 50 anys del retrobament.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada